Assortiment

Wijnen, wijnen….

Één van onze grote passies. We vinden zelf dat we een prachtig assortiment hebben. Onze wijnhuizen hebben veelal een bijzonder verhaal en als het even kan, werken we met biologische producenten. In onze wand vind je bijna alle druifsoorten vertegenwoordigd. Grote kans dat jouw (nieuwe) favoriet erbij staat. Vaak vinden mensen het fijn als er al wijn bij het huisje klaarstaat als ze arriveren. Daar zorgen we graag voor! Bel of mail ons (info@slijterijdebranding.nl) en we sturen je een actueel overzicht van onze wijnen, zodat je thuis al kunt kiezen.

UNIEK in ons assortiment: DE VLIELANDER wijnen! Een premium lijn van 6 Franse wijnen uit de Pays d’Oc, speciaal geselecteerd en gebotteld voor Vlieland.

Zie onderaan de pagina voor een complete wijnlijst.

Sterke drank….

Naast alle gangbare merken, doen we ons best om jullie te verrassen met speciale en kleine labels. Zo hebben we bijvoorbeeld meer dan 60 soorten whisky en voeren we super fijne soorten gin (ook alcoholvrije). Dat we ook port, rum, cognac, grappa, limoncello en nog héél veel andere heerlijkheden verkopen, hoeven we eigenlijk niet eens te vermelden.

Je mag bij ons altijd even proeven, dus een uitgelezen kans om eens iets anders te proberen!

Eilandproducten…

Grote kans dat je al bekend bent met de Vlielander Kruidenbitter. Wij verkopen de enige echte, die met 30% alcohol. Ken je ook al onze Wadka? De wadden-wodka met heerlijke zachte kruiden? Of de Struner-likeur, de eilandlikeur op basis van rum met zachte vanilletonen? Deze en nog veel meer eilandproducten staan voor je klaar. Om zelf van te genieten, of als cadeautje voor het thuisfront. Als troost dat ze niet mee zijn geweest naar Vlie 😉

De Vlielander Kruidenbitter versturen wij per 6x 1 liter ook naar ‘de wal’. Bel of mail ons (info@slijterijdebranding.nl) en we regelen het voor je!