Bestellen en bezorgen

BEZORGEN: Dat doen we graag! Bestellen kan in de winkel (gezellig), via de mail (info@slijterijdebranding.nl) of telefonisch (tel.0562-451328). Bij een doosje van 6 flessen (gecombineerd), bezorgen we gratis met onze elektrische wagen op het hele eiland.

Het Vlieland-gevoel ook ‘aan de wal’ vasthouden? Bel of mail ons voor de mogelijkheid om Kruidenbitters en andere dranken op te sturen.

STERKE DRANK: We hebben bijna alle soorten sterke drank die je maar kunt bedenken. Vertel ons wat je wilt hebben, en de kans is groot dat we het in huis hebben.

WIJNEN: Bekende en minder bekende druifsoorten, bekende en minder bekende wijnlanden, biologisch of klein wijnhuis: we adviseren je graag. Natuurlijk kun je zelf ook al kijken welke wijnhuizen we vertegenwoordigen.

VLIELANDER-PRODUKTEN: Naast de bekende kruidenbitters hebben we ook heerlijke eiland-likeuren (ons favoriete toetje na het eten) en zelfs een eiland-wodka: de Wadka. Uiteraard verkopen we ook de speciaalbieren van onze eilandbrouwerij Fortuna.

NIEUW: vanaf mei 2022 hebben wij ook DE VLIELANDER wijnen in ons assortiment. Deze premium selectie Franse wijnen, speciaal geselecteerd en gebotteld voor Vlieland, zijn te vinden op onze wijnlijst hierboven.

Wilt u geschenkverpakking? Zeg het ons even en we pakken het cadeau leuk in.