Bestellen en bezorgen

BEZORGEN: Dat doen we graag! Bestellen kan in de winkel (gezellig), via de mail (info@slijterijdebranding.nl) of telefonisch (tel.0562-451328). Bij een doosje van 6 flessen (gecombineerd), bezorgen we gratis met onze elektrische wagen op het hele eiland.

Het Vlieland-gevoel ook ‘aan de wal’ vasthouden? Bel of mail ons voor de mogelijkheid om Kruidenbitters en andere dranken op te sturen.

STERKE DRANK: We hebben bijna alle soorten sterke drank die je maar kunt bedenken. Vertel ons wat je wilt hebben, en de kans is groot dat we het in huis hebben.

WIJNEN: Bekende en minder bekende druifsoorten, bekende en minder bekende wijnlanden, biologisch of klein wijnhuis: we adviseren je graag. Natuurlijk kun je zelf ook al kijken welke wijnhuizen we vertegenwoordigen.

VLIELANDER-PRODUKTEN: Naast de bekende kruidenbitters hebben we ook heerlijke eiland-likeuren (ons favoriete toetje na het eten) en zelfs een eiland-wodka: de Wadka. Uiteraard verkopen we ook de speciaalbieren van onze eilandbrouwerij Fortuna.

NIEUW: DE VLIELANDER wijnen. Deze premium selectie Franse wijnen, speciaal geselecteerd en gebotteld voor Vlieland, zijn te vinden op onze wijnlijst hierboven.

Wilt u geschenkverpakking? Zeg het ons even en we pakken het cadeau leuk in.